matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZADANIE
ANIA:
(−2)
3
³√
125
2 lis 21:57
PuRXUTM:
−8
2
p3{
=−
jeśli o to chodzi
125
5
2 lis 22:01
PuRXUTM:
−8
3
√
=−U{2}{5]
125
2 lis 22:02
PuRXUTM:
kurde...
−8
2
3
√
=−
125
5
2 lis 22:02