matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Planimetria i geometria analityczna
Artur:
Witam tu mam link do zadanek z matmy z działów planimetria i geometria analityczna, sporo już zrobiłem ale nie wiem czy dobrze i chciałbym poznać też inne metody rozwiązania. Proszę o pomoc.
https://picasaweb.google.com/102944951197800924059/DropBox?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMjx-q76uvHieA&feat=directlink
2 lis 17:51