matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
czlowiek:
A=∅, B={∅,{∅}}, C={∅,2} Czy: 1) A−C=∅ ? 2) B∩A=∅ ? 3) ∅ ∪ {{∅}, 2}= {∅,{∅ },2} ?
2 lis 14:21
konrad:
wg mnie w c powinno być {{∅}, 2}
2 lis 14:23
czlowiek:
ktos jeszcze moze sie wypowiedziec?
2 lis 14:35