zadania
zumba: 1. wykaz ze prosta k przechodzącą przez punkty A=(1,−5), B(−1,3) jest prostopadła do prostej l
o równaniu y=14x+2.
2. napisz równanie okręgu o środku S=( −3,6) i promieniu równym długości odcinka o końcach
A=(2,−3), B=(−5,−1).
2 lis 12:20
zumba: 1. wykaz ze prosta k przechodzącą przez punkty A=(1,−5), B(−1,3) jest prostopadła do prostej l
o równaniu y=14x+2.
2. napisz równanie okręgu o środku S=( −3,6) i promieniu równym długości odcinka o końcach
A=(2,−3), B=(−5,−1).
2 lis 13:29
krystek: Znajdź r−nie prostej k
i jeżeli są prostopadłe to a1*a2=−1
2 lis 13:36