matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiązanie równania!
bsdigsidn:
3x+5
2x+1
=
3
2
1 lis 14:50
Mati_gg9225535:
pomnóż na krzyż
1 lis 14:51
Artur ..... :
a w czym sobie nie możesz poradzić:
a
c
=
⇔ a*d = c*b ... i liczysz
b
d
1 lis 14:51