narysuj
Patrycja: narysuj wykres funkcji y=|sinx|cosx
30 paź 21:23
Patrycja: 
?
30 paź 21:28
ZKS:
sin(x) ≥ 0 ⇒ x ∊ [? ; ?]
| | 1 | |
y = sin(x)cos(x) ⇒ y = |
| sin(2x) |
| | 2 | |
sin(x) < 0 ⇒ x ∊ (? ; ?)
| | 1 | |
y = −sin(x)cos(x) ⇒ y = − |
| sin(2x) |
| | 2 | |
30 paź 21:30
asdf:

proszę
30 paź 21:31
Patrycja: dziekuje
30 paź 21:31
Patrycja: na osi y tofunkcja siega do 1 i −1?
30 paź 21:32
30 paź 21:34
ZKS:
| | 1 | | 1 | |
Nie przecież z tego co wyżej napisałem wartość maksymalna to |
| a minimalna − |
| . |
| | 2 | | 2 | |
30 paź 21:35
Patrycja: aha, no tak, oki. dziękuje
30 paź 21:36