matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
ilona:
jak to rozwiazać
3
5
: 5
30 paź 21:06
Mati_gg9225535:
3
3
1
: 5 =
*
=
5
5
5
30 paź 21:07
aparatka:
3
5
:5=
3
5
*
1
5
=
3
5*5
=
3
25
tak mi się wydaje
30 paź 21:33