usuń niewymierność
aniaani:
30 paź 20:47
aniaani: prosze o pomoc
30 paź 20:52
Piotr:
3√4*
3√4*
3√4 = 4
30 paź 20:54
aniaani: piotr jestes pewien
30 paź 20:55
Piotr:
hmmm a ile jest :
(4√5)4 = ?
30 paź 20:56
zosia: U{2}3√4*U3√4U3√4=U{2}3√4U4
30 paź 20:57
aniaani: juz nic nie wiem he he a to zadania dla córki
30 paź 20:59
Piotr:
czemu corka nie robi ?
| 2 | | 3√4 | | 3√4 | | 23√16 | | 3√16 | |
| * |
| * |
| = |
| = |
| |
| 3√4 | | 3√4 | | 3√4 | | 4 | | 2 | |
prosze podobnie zrobic drugi przyklad
30 paź 21:03
aniaani: dziekuje bardzo
30 paź 21:05