.
asdf: Suma pewnej wielkości i jej dwóch trzecich i jeszcze jej 17 wynosi 37. Jaka to liczba?
30 paź 20:19
Piotr:
i jej 17 czesci ?
30 paź 20:21
asdf: chyba, takie coś dostałem to takie coś wysyłam.
30 paź 20:22
Eta:
Żarty strugasz?

x −−− szukana liczba
30 paź 20:23
30 paź 20:24
30 paź 20:24
Mati_gg9225535:
30 paź 20:25
Mati_gg9225535: 2:1

Eta poddaj sie
30 paź 20:25
asdf: Dzięki, nie zrozumiałem treści zadania po słowie "jeszcze jej..."
30 paź 20:26
Mati_gg9225535: to tak jak my
30 paź 20:27
Piotr:
bez "jej" wychodzi ladnie
30 paź 20:27
asdf: a z ją?
30 paź 20:28
Piotr:
to policz .
30 paź 20:32
Eta:
12+8+17= 37
30 paź 20:33
Piotr:
ok
Eta tylko my myslimy ze chodzi o 17 czesc liczby
30 paź 20:35
asdf: Zadanie dziwne, bo nie zrozumiałe (jak dla mnie)
30 paź 20:35
Piotr:
Suma pewnej wielkości i jej dwóch trzecich i jeszcze 17 wynosi 37. Jaka to liczba?
teraz lepiej ?
30 paź 20:36
Mati_gg9225535: raczej nie chodzi o 17 część tej liczby

wynik w porównaniu do 12 jest kosmiczny
30 paź 20:38
Aga1.: Teraz lepiej, więc Eta ma rację.
30 paź 20:38
asdf:
x = 60

HAha
30 paź 20:39
Piotr:
no tez tak mysle. dlatego sie dopytywalem
30 paź 20:40
Piotr:
nie umiesz liczyc
30 paź 20:40
30 paź 20:41
Mati_gg9225535: troche wyrozumiałości
30 paź 20:41
asdf: @Piotr
no patrz.....a myślałem, że mam dobrze...
30 paź 20:41
Piotr:
toż to student
30 paź 20:42
30 paź 20:43
Mati_gg9225535: student też człowiek

<chyba>
30 paź 20:43
asdf: to 60 nie wyjdzie?
30 paź 20:46
Piotr:
no niestety
30 paź 20:48
Mati_gg9225535: no nie wyjdzie

, U{60}[5} wyjdzie

= 12
30 paź 20:48
30 paź 20:48
Piotr:
naprawi ktos wtyczke na forum ?
30 paź 20:49
Eta:
30 paź 20:49
Piotr:
pytam serio

czy jest
Trivial to nie wiem, bo nie widac
30 paź 20:52
Eta:
wpis z
20: 52 był skierowany do
Mati ( kazał mi się poddawać ...
A co się stało,że nie widzimy kto jest na forum? nie wiem .... też mnie to wkurza
30 paź 20:55
Piotr:
a bo ja wiem... teoria
ICSP jest taka, ze
Trivial sie bawil i popsul
30 paź 20:58
Mati_gg9225535: wpis
20:52 którego już nie ma ?
30 paź 21:00
Trivial: Tym razem to nie ja.
31 paź 16:04
Jakub: Wtyczka już poprawiona. Ktoś się bawił umieszczaniem kodu html w nickach. Mi to wygląda na
Triviala
31 paź 17:08
aniabb: zdecydowanie lepiej
31 paź 17:09
Trivial: Może i wygląda, ale ja tego nie robiłem.
31 paź 17:09
Ajtek:
Jak coś nie działą na forum to wszystko na
Triviala 
.
Przechlapane

.
Cześć
Jakub, Trivial 
.
31 paź 17:13
Jakub: Tak to już jest, jak człowiek jest notowany

za różne przestępstwa w przeszłości. Od razu
pierwszy na liście podejrzanych. Cześć
Ajtek.
31 paź 17:22
Trivial: Hej Ajtek.
31 paź 17:24
Ajtek:
Ktoś się sprytnie podszył, co Ty na to
Trivial
31 paź 17:25
Trivial: A kto niby miał się podszyć?...
31 paź 17:27
Ajtek:
Nie wiem, tak głośno myślę tylko. Wszak od podszywania na forum jesteś Ty

.
31 paź 17:29
Trivial:
Ale kto niby miałby się podszywać pode mnie (i po co?), skoro do wyłączenia tej wtyczki nie
trzeba się pod nikogo podszywać.
31 paź 17:30
Jakub: Faktycznie jest dziura w skrypcie, umożliwiająca podszywanie. W innym wątku Trivial pisał,
że się podszył, ale myślałem, że ściemnia. Jednak jak b. zrobił to samo, to się
przekonałem. Tak z ciekawości Trivial używasz do podszywania firebuga, czy jakoś inaczej?
31 paź 17:31
Ajtek:
Podejrzenie padło na Ciebie więc "podszycie" przyszło mi na myśl samo przez się
31 paź 17:32
Ajtek:
Skoro jesteś
Jakub to pytanko mam. Co z kolorami ników? Było głosowanie i co dalej...

.
31 paź 17:33
aniabb: nabierają ważności urzędowej
31 paź 17:34
Trivial: Jakub, ręcznie wpisuję html przesyłany do strony.
31 paź 17:34
Jakub: Zupa chińska, ale robiona w Radomiu!
W ogóle nie smakuje jak chińska!
31 paź 17:38
Ajtek:
31 paź 17:40
Trivial:
31 paź 17:40
Ajtek:
Co tak zaczepnie zerkasz?
31 paź 17:41
Jakub: @
Trivial
A ten html wysyłasz poprzez ulr, wget czy w jakiś inny sposób? Tak się w sumie pytam z
ciekawości, bo jednak najistotniejsze jest, że błędny html dociera do serwera. Muszę to
załatać tzn. sprawdzać nick w html. W sumie dzięki za to, że kiedyś napisałeś o podmienianiu w
innym wątku.
@
aniabb
Z głosowaniem jest ten problem, że wygrał paskudny kolor i nie bardzo wiem, co z tym zrobić.
Oczywiście paskudny, znaczy, że mi się nie podoba, a nie, że jest jakoś ogólnie paskudny
31 paź 17:41
Trivial: Jakub, zaraz Ci wyślę na maila jak wysyłam. Dziecinie proste.
31 paź 17:42
Jakub: O zupie to nie mój wpis tylko Ani Mru Mru
31 paź 17:43
Ajtek:
A jaki wygrał, bo nie pamiętam?
31 paź 17:43
Trivial: Mail wysłany.
31 paź 17:45
Trivial: Ajtek, głosowanie nadal jest otwarte. Zakończy się gdy wygra odpowiedni kolor.
31 paź 17:47
Ajtek:
Jakub napisał "Z głosowaniem jest ten problem, że wygrał paskudny kolor (...)".
Rozumiem, że głosować można, ale od dawna nikt nie głosował. Czyli tak jakby głosowanie jest
uważane za "zamknięte".
31 paź 17:49
Godzio:
Jest coś gorszego od tego
koloru 
?
31 paź 17:51
Jakub: Ten kolor, który wygrał, za bardzo kojarzy się z kolorem linków. Poza tym jest jakiś mdły.
Obecny pomarańczowy i dobrze się wtapia w kolorystykę strony. Takie jest moje zdanie. Jednak o
gustach się nie decyduje i inni pewnie co innego sądzą. Spróbuję jak najszybciej dodać
możliwość zmiany domyślnego koloru.
31 paź 18:01
Piotr:
juz działa !
Eta tez sie ucieszy
31 paź 18:02
Eta:
31 paź 20:01
Ajtek:
Cześć
Eta. Wszyscy dzisiaj zadowoleni
31 paź 20:05