matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Licealistka:
oblicz: logsin10◯*logsin20◯* ... * logsin90◯= ◯ − stopień niie wiem jak sie za to zabrać prosze o pomoc
30 paź 18:52
AS:
Odp. 0 , bo ...
30 paź 18:54
ICSP:
sin90
o
= 1 log 1 = 0 a*0 = 0 koniec
30 paź 18:54