matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
hsfsd:
rozwiąż równanie:
√
6
−
√
2
a) sins=
4
π
√
6
−
√
2
jeśli sin
=
12
4
29 paź 22:56
ICSP:
π
11π
s =
+ 2kπ ; k ∊ C v s =
+ 2kπ ; k ∊ C
12
12
29 paź 23:02