pierwiastek
marta: wiem, idiotyczne pytanie, ale kompletnie wypadło mi z głowy a nei mam teraz czasu myśleć.
√33 to ile to bedzie?
29 paź 22:35
PuRXUTM: 3√3 bo √33=√27
29 paź 22:37
aniabb: 3√3 =5,1961524227066318805823390245176
29 paź 22:37
PuRXUTM: żadne pytanie nie jest idiotyczne, idiotyczna może być tylko odpowiedź

Ktoś mi tak kiedyś
powiedział

Dlatego warto pytać
29 paź 22:39
marta: dzięki bardzo, po prostu teraz bym na to nie wpadła
29 paź 22:40
29 paź 22:41
aniabb: mniaaaammmm

dzięki ale windowsowy kalkulator pozwala się kopiować
29 paź 22:46
Piotr:
głownie chodziło mi o = , powinno byc ≈

ale prosze
29 paź 22:54
aniabb: oj taam ona nie miała czasu myśleć a ja klikać
29 paź 22:55