matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
usuń niewymierność z mianownika
lucas9393:
3−3
√
7
2+
√
7
29 paź 20:45
M:
30 sty 06:01
Jolanta:
3−3
√
7
(3−3
√
7
)(2−
√
7
)
6−9
√
7
+3*7
27−9
√
7
=
=
=
=
2+
√
7
(2+
√
7
)(2−
√
7
)
4−7
−3
=−9+3
√
7
30 sty 11:34