???
inna: pomocy... nie mam pojecia o co w tym chodzi

prosze o w miare szczegółowe rozwiazania i z gory
wszystkim dziekuje

1. określ dziedzine funkcji y=√(x−3) (x2−4)
2. sprawdż czy dany zwiazek jest tozsamościa cos x 1
= +
tgx
1− sin x cos x
3. ile wynosi liczba k jeżeli średnia artmetyczna pieciu liczb : k,3,10,5,6, jest równa
wartosci modalnej tych liczb
29 paź 19:59
Artur z miasta Neptuna:
Bys przynajmniej postarala sie to jakos zapisac a nie po prostu przekopiowalas tekst z innnej
strony
29 paź 20:02
inna: 1. określ dziedzine funkcji y=√(x−3) (x2−4)
2. sprawdż czy dany zwiazek jest cos x 1
tozsamościa = + tg x
1−sin x cos x
3. ile wynosi liczba k jeżeli średnia artmetyczna pieciu liczb : k,3,10,5,6, jest równa
wartosci modalnej tych liczb
juz poprawiłam i skoro jestes taki madry artur to mi pomoz a nie filozofuj...
29 paź 20:11
krystek: @ inna Trochę pokory , przyda się!
29 paź 20:17
inna: za nerwowa chyba jestem zreszta niewazne... pomoze mi ktos czy nie
29 paź 20:23