matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Załamka:
Prosze o pomoc: x= log
5
5
√
5
log
1
2
x =−2 log
x
1
81
=4 x= 16
log
2
3
x=8
1− log
2
3
proszę o pokazanie sposobu liczenia
29 paź 18:42
Załamka:
29 paź 19:17
ICSP:
sposobu ?
29 paź 19:19