matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
qwer:
rozwiąż równanie ; |x|+x
3
=0
29 paź 18:22
ICSP:
x = −1 v x = 0
29 paź 18:23
qwer:
ok tylko jak to rozpisać ?
29 paź 18:24
ICSP:
rozpisz dwa przypadki.
29 paź 18:25
qwer:
ok już wiem dzięki
29 paź 18:26