matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdź czy liczba x należy do zbioru A:
kkkk:
sprawdź czy liczba x należy do zbioru A: A=<2
√
3
;nieskończoność) x=
√
2+
√
3
√
2−
√
3
29 paź 17:09
ewa:
√
2+
√
3
(
√
2+
√
3
)
2
2+
√
3
x=
=
=
=2+
√
3
∊A
√
2−
√
3
√
2−
√
3
*
√
2+
√
3
√
4−3
29 paź 18:01