korepetycje przez internet
korek: Witam. Czy coś takiego jak płatne korepetycje przez internet się praktykuje? Jeżeli tak to jak
to się odbywa?
29 paź 13:39
rmcs.pl: Płatne korepetycje przez internet www.korepetycje.rmcs.pl ; 500574447 ; korepetycje@rmcs.pl
Odbywa się to różnie w zależności kto je daje.
Ja:
Posiadam interaktywna tablice: dzięki czemu w czasie korepetycji widać mnie w kamerze sypka jak
rozwiązuje zadania, można obserwować rozwiązywanie na tablicy lub na kamerze.
Wykorzystuje współdzielona tablicę − dzięki temu razem piszemy na wspólnej tablicy w czasie
lekcji i na ekranie komputera wyraźnie widać to co jest pisane
Korzystam ze skype do komunikacji głosowej i wizualnej − są inne rozwiązanie ale nie są tak
wydajne i maja ograniczenia co do wielkości obrazu lub zrywają połączenia, czasem wymagają
dodatkowych rejestracji w innych portalach − Ja nie wymagam niczego poza:
Internet, skype, przeglądarka,
Dodatkowo w promocji dla osób które wykupią roczny kurs (roczne korepetycje) i zapłacą z góry
oferuję gratis TABLET; pełny kurs 80 lekcji, cena lekcji 40 zł ;
30 paź 12:55
PuRXUTM: korek nie patrz na to, tu będziesz miał korki za darmo po prostu pisz z czym masz problem a
napewno ktoś Ci pomoże, i Ty przy okazji możesz komuś pomóc jak umiesz jakieś zadanie
30 paź 14:47
korek: Chodzi mi raczej o korki w drugą stronę

Chciałbym je udzielać nie wychodząc z domu, bo do
mnie to i tak by nikt nie przyjechał pewnie bo mieszkam na wsi, stosunkowo daleko od większych
miast.
30 paź 15:34
korepetytor: Zarabianie na korepetycjach przez internet to w miarę prosta metoda.
Gorzej z rozliczaniem takich korepetycji.
Chętnie zatrudnię osoby które chcą dawać korepetycje przez internet.
Pomogę w rozliczeniach.
Polecam zapoznać się bliżej ze strona www.korepetycje.rmcs.pl − mogę pomóc w zakupie
odpowiedniego sprzętu jeżeli ktoś ma źródło dofinansowania (np PUP lub inne)
1 wrz 16:32