statystyka
Lukasz: Niech X bedzie normalna losowa liczba z modalną wartością równą 0 i odchyleniem standardowym r
ownym 1. Oblicz:
a) P(X < 0.15)
b) P(X >−0.25)
c) P(−0.5 <X<0.5)
d)x1 takie ze P(−x1<X<x1)=0.99
29 paź 09:50
29 paź 10:02
Lukasz: przepraszam
29 paź 10:09
Artur_z_miasta_Neptuna:
nie ma porzeby byś przepraszał
29 paź 10:09
Lukasz: A mozesz z kolejnym:
Przypusc ze X jest nieciagla losowa wartoscia z :
P(X=0) = 0,25
I co trzeba z tym zrobic?
29 paź 10:16
Artur_z_miasta_Neptuna:
a to jest koniec zadania
29 paź 10:39