qr
mafiozo: h
2=4−
√2
co z tym dalej? nie wiem co zrobic z
√√2
28 paź 20:44
Nutka: √√2= 2
28 paź 21:14
aniabb: h=√4−√2 i nic się nie da uprościć
28 paź 21:17
Nutka: a to nie jest;
h=√4−√2
h=2−2
h=0
28 paź 21:22
Piotr:
pierdoly !
28 paź 21:23
Nutka: a jak, sama się dowiem
28 paź 21:26
Piotr:
aniabb juz napisala !
28 paź 21:27
asdf: √√2 ≠ 0
jeżeli h2 = 4 − √2 to:
h = √4 − √2 lub h = −√4 − √2 ALE! od kiedy odległości między dwoma punktami są ujemne?
Odpowiedź wywnioskuj korzystając z:
4 > √2
28 paź 21:28
Nutka: sorry ok, to nie godzina na myślenie.
28 paź 21:48