wektory
hmm...: W równaniu F−> = qv−> × B−> przyjmij q = 2, v−> = 2i−> + 4j−> + 6k−> i
F−>= 4i−> − 20j−> + 12k−>. Ile wynosi wektor B−> ,wyrażony przez wektory
jednostkowe, jeśli Bx = By? Co to są te wektory jednostkowe, jeśli Bx = By?
28 paź 17:42
hmm...: w górę
28 paź 17:53
hmm...: O co chodzi w tym, że Bx=By? to może brzmi bardziej logicznie i zachęci kogoś do ustrugania
chociaż jednego zdania
28 paź 18:06
hmm...: ...
28 paź 18:35
hmm...: ...
28 paź 18:45
hmm...: :S
28 paź 18:52
hmm...: noż kurna...
28 paź 19:01
hmm...:
28 paź 19:29