sprawdź tożsamość
:): 2ctgx/1+ctg2x=sin2x
28 paź 17:23
Ann: | | | | cosx | |
L= |
| =U{2 |
| }{U{sin2x+cos2x}{sin2 |
| | | | sinx | |
| | | | cosx | |
x}}= |
| =2 |
| *sin2x=2cosx*sinx=sin(2x) |
| | | | sinx | |
28 paź 17:30
sushi_gg6397228:
| | licznik | |
zapisz w takiej postaci |
| |
| | mianownik | |
wskazówka sin 2x= 2 sinx * cos x
28 paź 17:30
Eta:
| | | | 2cosx | | sin2x | |
L= |
| = |
| * |
| = 2sinxcosx= sin2x |
| | | | sinx | | 1 | |
L=P dla sinx≠0
28 paź 17:32
b.: test
31 paź 17:03
Ajtek:
Cześć
b. 
.
Co testujesz?
31 paź 17:04
b.: tt
31 paź 17:06
Jakub: a tak sobie
31 paź 17:09
Jakub.: test
2 lis 16:31
Jakub: test
2 lis 16:32
b.: test
2 lis 16:33
pi:
2 lis 16:34
b.: test
2 lis 16:35
b.: test
2 lis 16:36
Eta:
Jaki? zielony?
2 lis 16:38
b.: nie jednak nie mam nowego kolorka, moge tylko wyprodukowac bledny html na stronie

(i taki szary niepogrubiony nick jak wyżej)
2 lis 16:39
b.: test
2 lis 16:40
b.: test2
2 lis 16:41
b.: test3
2 lis 16:43
b.: test
2 lis 16:43
b.: test
2 lis 16:45
b.: no niestety, teraz jest lepiej zabezpieczone, najlepsze co udało mi się osiągnąć to błędny html
w poście z 16:36
2 lis 16:46