matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie:
hela:
Rozwiąż równanie: 4
x−2
2
− 2
x+1
= 8
x+1
3
− 15
28 paź 13:51
Artur_z_miasta_Neptuna:
8 = 2
3
4=2
2
15 = 16−1 = 4
2
− 2
0
= 2
4
− 2
0
28 paź 13:52