p
uczen: 13
13+13
15=
28 paź 13:11
ICSP: = 170 * 313
28 paź 13:11
Mati_gg9225535: 113
13 przed nawias
28 paź 13:12
Piotr:
= 13
13(1+13
2) = 3
13*170
nie wiem skad 113
28 paź 13:28
Piotr:
ajj i wszyscy źle

= 170 * 13
13
28 paź 13:35
ICSP: bo
Mati mi ukradł 1
28 paź 13:37
Piotr:
Witaj
ICSP
28 paź 13:41
Mati_gg9225535: ie ukradlem, pozyczylem c:
28 paź 13:42
Mati_gg9225535: kto mi ukradł "n"
28 paź 13:42
ICSP: Witam
Piotrusia
28 paź 13:42
Piotr:
ICSP
28 paź 13:43
Piotr:
ehhh musze zachowac SPOKÓJ
28 paź 13:43
ICSP: oj musisz musisz

sPokój jest bardzo ważny
28 paź 13:46
Piotr:
szczególnie jak jest na forum
28 paź 13:47