..................
edith: a czemu nikt nie idzie spać? czy to tak działa stres
12 maj 22:20
Tomek: Ja ze stresu nie usne przed 1.00
a o 4 trzeba wstac
12 maj 22:22
edith: to trzeba się zmusić, żeby rano być wyspanym i myśleć 'trzezwo'
12 maj 22:24
Tomek: Niestety jestem osoba nerwowa i stresujaca sie od zawsze i nic na to nie poradze

Nie jem, nie spie . Jak mam wazny egzamin
12 maj 22:27
Matematyk: To może z nudów (bo nie śpicie

) rozwiążecie mi zadanka co


hehe
12 maj 23:09
marta: prosze bardzooooo bardzooo o pomoc
o: (x+5)2 + y2= 1 ; l:y=1
o: x2 + y2 − 6x = 0; l:y=12
12 maj 23:51
♊: marta − ale co z tym zrobić −.−''
13 maj 10:08