dvsdavvdvzsg
niewiem: | | 1 | | 1 | | 1 | |
dodaj ułamki |
| + |
| − |
| |
| | 4 | | 2 | | 3 | |
27 paź 20:10
aniabb: sprowadź do wspólnego mianownika =12
27 paź 20:11
Piotr:
ustal wspolny mianownik i jedziesz
27 paź 20:11
miodzio1988: | 1 | | 1 | | 1 | | 1+1−1 | | 1 | |
| + |
| − |
| = |
| = |
| |
| 4 | | 2 | | 3 | | 4+2−3 | | 3 | |
pozdro
27 paź 20:13
aniabb: miodzio
27 paź 20:14
Piotr:

co to ma byc
27 paź 20:14
bezendu1990: "nowa podstawa"
27 paź 20:16
Krzysiek : To chyba nie ten MIodzio z matematyki. pl
27 paź 22:27