log
mikołaj:
log
33√81=?
log
35√9=3?
może ktoś mi powiedzieć jak je rozwiązać najbardziej mi zależy na dwóch pierwszych.
dziękuję
27 paź 19:36
aniabb: 3√81=34/3
log334/3 = 4/3
27 paź 19:37
Piotr:
81 = 3
4
3√81 = 3
4/3
27 paź 19:38
mikołaj: ok super a drugi przykład dacie radę ?
27 paź 19:41
aniabb: analogicznie spróbuj sam
27 paź 19:41
mikołaj: ok zaraz to dam do spr.
27 paź 19:43
Piotr:
no to czekamy
27 paź 19:44
Piotr:
a trzeci przyklad masz źle.
27 paź 19:48
mikołaj: 2 ) 3
2/5
prawda ?
27 paź 21:35
Piotr:
2. wynik 2/5
3. wynik 3/2
27 paź 21:39
mikołaj: no tak tak , dziękuję i pozdrawiam
27 paź 21:49
27 paź 22:18
mikołaj: up
27 paź 22:23
mikołaj: up
27 paź 22:23
mikołaj: pomoże ktoś
27 paź 22:34
27 paź 23:39