| x | x | |||
sinx=2tg | /1+tg2 | |||
| 2 | 2 |
| sinx | 2sinx2cosx2 | |||
L=sinx= | = | = | ||
| 1 | sin2x2+cos2x2 |
| 2sinx2cosx2 | 2tgx2 | |||
= | = | =P ![]() | ||
| cos2x2(tg2x2+1) | 1+tg2x2 |
| sinx+cosx | ||
1+tgx+tg2x+tg3x = | ||
| cos3x |
| sinx | sin2x | sin3x | ||||
L= 1+ | + | + | = | |||
| cosx | cos2x | co3x |
| cos3x+sinxcos2x+sin2xcosx+sin3x | ||
= | = | |
| cos3x |
| cos2x(cosx+sinx) +sin2x(cosx+sinx) | ||
= | = | |
| cos3x |
| (cosx+sinx)(sin2x+cos2x) | (sinx+cosx) *1 | |||
= | = | = P . ... | ||
| cos3x | cos3x |