| √3 | π | |||
arcsin( | ) = | |||
| 2 | 3 |
| 1 | π | 1 | π | π | 2π | |||||||
arccos(− | ) = | − arcsin(− | ) = | + | = | . | ||||||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 6 | 3 |
| √3 | π | |||
arcsin(− | ) = − | |||
| 2 | 3 |
| √3 | 1 | 1 | √3 | |||||
ctg(−arcsin( | ) + arccos(− | )) + cos( | arcsin(− | )) | ||||
| 2 | 2 | 2 | 2 |
| π | 2π | π | ||||
= ctg(− | + | ) + cos(− | ) | |||
| 3 | 3 | 6 |
| π | π | |||
= ctg( | ) + cos( | ) | ||
| 3 | 6 |
| √3 | √3 | |||
= | + | |||
| 3 | 2 |
| 5√3 | ||
= | . | |
| 6 |
| √3 | π | π | ||||
arcsin | =α α∊<− | ; | > | |||
| 2 | 2 | 2 |
| √3 | π | |||
sinα= | ⇔α= | |||
| 2 | 3 |
| 1 | ||
arccos(− | )=β i β∊<0;π} | |
| 2 |
| 1 | π | 2π | ||||
(− | )=cosβ ⇔β=π− | = | ||||
| 2 | 3 | 3 |
| √3 | ||
arcsin(− | )=δ | |
| 2 |
| √3 | π | |||
sinδ=− | ⇔δ=− | |||
| 2 | 3 |
| π | 2π | 1 | π | |||||
ctg(− | + | )+cos( | *(− | ))= licz dalej, | ||||
| 3 | 3 | 2 | 3 |