matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Monika:
Liczba
3
√
2
jest mniejsza od liczby : a)
√
√
2
5
b)
4
c) pierwiastek 10 stopnia z 8 d)
5
√
4
w odp a jest
√
2
pod pierwiastkiem
26 paź 21:07
Mati_gg9225535:
zamien te liczby na potege o podstawie 2
3
√
2
=2
1
3
√
√
2
=
√
2
1
2
=2
1
2
*
1
2
= 2
1
4
itd
26 paź 21:09
Monika:
staneło na 2
1
4
i jaką mi to odp da
?
26 paź 21:13
Monika:
hallo
26 paź 21:19