matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ja:
Wie ktos jak to obliczyć? sin(−240°)
26 paź 19:40
Mati_gg9225535:
na kalkulatorze
26 paź 20:13
Mati_gg9225535:
=sin60 = cos 30
26 paź 20:15
krystek:
=−sin(180+60)=−(−sin60)=sin60
26 paź 20:43