matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przekątna
anka :
Oblicz długość zielonej przekątnej PODSTAWĄ JEST SZEŚCIOKĄT .. WIEM ŻE NIE MAM TALENTU Xd
12 maj 19:52
tim:
To ja.
12 maj 19:52
tim:
Interesuje nas trójkąt ABC ac = 8 ad = 4 ab = 2 wysokości trójkąta równobocznego o boku a. Policz ab, potem z tw. Pitagorasa bc.
12 maj 19:55
anka :
OO .. TO TY
12 maj 19:55