Prosze
AAA: rozwiązaniami równania 2|x−1|=3|+1 są liczby
A. 1 B.1,2 C. −1, 0 D nie ma takiej
25 paź 19:48
Nienor: 2|x+1|=3+1
25 paź 19:51
AAA: 2|x−1|=3|x−1|=1 to jest poprawne
25 paź 19:53
AAA: 2|x−1|=3|x−1|+1 TO JEST OSTATECZNIE POPRAWNIE
za pomyłke przepraszam
25 paź 19:54
Eta:
3|x−1|−2|x−1|= −1
|x−1|= −1 −−− sprzeczność
odp: D)
25 paź 19:56
AAA: 3|x−1|−2|x−1|= −1
dlaczego to co na czerwono jest −1, a nie 1?
25 paź 20:01
AAA: Liczba | −1 + 2√3| − |2 − √3| jest równa:
A. 3− 3√3 B. −3 + 3√3 C.−3−3√3 D. 3+3√3
25 paź 20:05
AAA: 
pomożecie?
25 paź 20:11