matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest?
tomciop:
−
1
4
−3
25 paź 19:14
ouoijoji:
− 64 ?
25 paź 19:17
tomciop:
dzięki ale dlaczego −64
25 paź 19:22
zombi:
1
1
−
1
4
−3
=
=
=−64
−
1
4
3
−
1
64
25 paź 19:26