Ukłąd rownan.
Jola: Czy moglby ktos rozwiazac te uklady rownan?
a) 2x−3y+z=2
x+5y−4z=−5
4x+y−3z=−4
b) 2x−4y+3z=1
x−2y+4z=3
3x−y+5z=2
c) x+2y−z=3
2x+y−z=3
3x+3y+2z=0
25 paź 18:25
AS:
Mógłbym,ale mi się nie chce.Tak jak Tobie.
25 paź 18:34
Jola: Mi sie chce ale nie umie

bo nie wychodzi mi w zaden sposob. Kto wogole wymyslil uklady
rownan z trzema niewiadomymi.. Prosze pomoz
25 paź 18:36
25 paź 18:37
Jola: Dziekuje za wzory, juz podstawilam tylko nie rozumie pewniej rzeczy. Skad mam wiedziec ile
rowna jest liczba x,y,z?
25 paź 18:46
Krzysiek: nie rozumiem pytania..może napisz konkretnie o co Tobie chodzi?
bo tak naprawdę przecież po to liczysz,by dowiedzieć się ile wynoszą x,y,z ...
25 paź 18:55
zombi: nie rozumiem*, nie umiem*
25 paź 19:00