matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
Angela:
Wykaż że: a) log
4
6 +log
4
8= 2+log
4
3
25 paź 17:28
kubkow:
log
4
6 +log
4
8= 2+log
4
3
L
= log
4
6 +log
4
8=log
4
(6*8)=log
4
48=log
4
(16*3)=log
4
16+log
4
3=2+log
4
3=
P
L
=
P
c.n.d
25 paź 17:37