matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyrażenia
lukarna:
Wyrażenie x
√
2
+ 2x
√
8
jest równe ...
24 paź 19:58
krystek:
x
√
2
+2x*2
√
2
=..
24 paź 19:59
Saizou :
x
√
2
+2x
√
4*2
=x
√
2p
+2*x*2
√
2
=x
√
2
+4x
√
2
=5x
√
2
24 paź 20:00