matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o rozwiązanie
lolo:
cos(arcsin(
−1
2
))+tg(arcctg
√
3
3
)
24 paź 16:08
Mila:
π
π
arcsin(−1/2)=α i α∊<−
;
)
2
2
1
sinα=−
2
π
α=
6
π
√
3
cos
=
6
2
Zrób podobnie z następną funkcją.
24 paź 16:17