radek: Maturzysci dajcie na luz, dzisiaj odpoczywamy 
12 maj 16:17
♊: jutro odpoczniesz po maturze
12 maj 16:17
radek: dajcie spokoj, dotlencie lepiej umysl, bo jutro pierwszy wazny egzamin w zyciu
12 maj 16:19
Tomek: Dla mnie juz nie pierwszy

(chce poprawic ubiegloroczny wynik)
I ostatnie chodziny poswiecam na rozwiazywanie

nie ma czasu na odpoczynek
12 maj 16:27
Tomek: chodziny lol

godziny
12 maj 16:27
radek: loo Tomek to teraz pewnie 100% bedzie?
12 maj 16:28
♊: Ja w sumie w przyszłym roku będę poprawiać najprawdopodobniej ;P
A czy teraz się czegoś jeszcze zdołasz nauczyć ? Wątpię ;P
12 maj 16:30
Tomek: 100% pewnie nie
Sterometria u mnie jest troszke slaba

licze na 85++
12 maj 16:31
Krzysiek2: Jeden dzień to przecież dosyć czasu, żeby się czegoś nauczyć nie?

A wyobraźcie sobie jak będzie pięknie jutro popołudniu − koniec matury, koniec szkoły i
początek najdłuższych wakacji w życiu. Szkoda, że wszystko to można sobie zepsuć kiepskim
napisaniem i wtedy masz miesiąc męczarni w oczekiwaniu na wyniki...
12 maj 16:31
Tomek: NIc juz sie nie naucze nowego. Ale robie zadania (moze trafie podobne jutro

)
12 maj 16:32
Kris_garg: A jak myslicie co bedzie

na roz.

jakiego typu zadania przewidujecie
12 maj 16:34
♊: Krzysiek2 − jeśli nie nauczyleś się czegoś przez ostatni rok to nie wiem czy się nauczysz
dzisiaj.
12 maj 16:34
12 maj 16:36
radek: a czemu poprawiacie wyniki? Mozna poprawiac nawet jak sie zdało? Oo
12 maj 16:39
Kris_garg: można
żeby np. na studia z zaocznych na dzienne sie przeniesć (dostać sie)
12 maj 16:41
radek: ee lepiej wam zrobi jak wyjdziecie na spacer czy cos, serio

A najdluzsze wakacje w zyciu to
bede miec po 20 maja dopiero
12 maj 16:42
Tomek: Ja nie dostalem sie na studia ktore bym chcial(mialem 72% roz

, wiec rok poswiecilem na
douczanie sie)
i mam nadzieje ze tym razem pojdzie lepiej.
z zadan obstawiam (czyste strzaly)
1 zadanie za 4pkt z prawdopodobienstwa (jakies kostki,monety, lub tworzenie liczb podzielnych
przez xxx z podanych cyfr)
zadanie z logarytmami (np porownaj liczby )lub dziedzina funkcji jakiejs polaczonej
logarytmy+wielomian pod pierwiastkiem+costam jeszcze
Z stereometri obstawiam stozek
geometria analityczna znalezc pozostale wierzcholki prostokata lub trojkata.
Uklad rownan, jedno okregu do przeksztalcenia , drugie z wartoscia bezwzgledna.
Wyznaczyc wartosci parametru m dla ktorego funkcja kwadratowa ma 2 pierwiastki dodatnie.
Przesuniecie funkcji o vektor polaczone z dalszymi przeksztalceniami i odczytaniem liczby
rozwiazan zaleznej od parametru .
Rownanie trygonometryczne z parametrem. +wyznaczenie ilosc rozwiazan w podanym przedziale.
Na koniec stawiam na ciag geometryczny majac podane niektore zaleznosci (np roznica 4 i 1
wyrazu ciagu itp)
12 maj 16:43
radek: ok ja wylaczam kompa i ide na balkon na lezaczek sie wyluzowac przy piwku (bezalkocholowym)
powodzenia wszystkim
12 maj 16:44
radek: alkoholowym* ehh
12 maj 16:45
Kris_garg: Ja mysle że niebedzie prawdopodobienstwa bo jest mocno okrojone w tym roku , ale na 99 % np
narysowanie funkcji i rozwiazac w zaleznosci o parametry p=y
12 maj 16:47
12 maj 16:47
Damian: mam nadzieje ze logarytmy nie będą z kosmosu

a musze jeszcze przejrzeć sobie okręgi
12 maj 16:48
Krzysiek2: Numerze dwa − nie, że tylko dziisaj się uczę, ale tak od zakończenia roku szkolnego, wiele
rzeczy których na lekcjach nie kapowałem teraz łapię w mig.
12 maj 16:50
Mickej: ja też już tylko relaks dzisiaj

jak tego nie napisze na minimum 80 procent to se dam chyba
spokój z nauką a jak napisze to jadę stopem do Parii
12 maj 16:51
Tomo: Szczerze mowiac mam nadzieje na najwiecej algebry ile sie da

Geo analityczna tez jest ok.
Byle dali tylko po 1 zadaniu z geometri :S
12 maj 16:53
Tomo: A tak przy okazji Tomo =/= Tomek
12 maj 16:54
12 maj 16:54
Tomek: Jak nie dadza prawdopodobienstwa to sie zalamie

Moj ulubiony (i najlepiej pojety) dzial
12 maj 16:55
Mickej: Ja mam nadzieje na maks funkcji logarytmów układów równań i liczenia

też nie chciał bym
jakichś kosmicznych zadań ani z planimetrii ani geometrii przestrzennej
12 maj 16:59
imię lub nick: a ja bym chciał stereometrie

a logarytmów to w ogóle nie czaje
12 maj 17:00
Mickej: w sumie to wystarczy że mózg będzie sprawny wtedy może być wszystko bo czasem mam trochę
zmulony tok myślenia i jest kiepsko
12 maj 17:02
Tomek: Planimetrie jeszcze da rade rozwiazac jezeli ma sie dosc czasu na posiedzenie.
Ale dla mnie takie zadanie jak bylo rok temu z ostroslupem
punkt a) (bo b byl prosty)
bylo nie do przejscia
https://matematykaszkolna.pl/strona/1569.html
12 maj 17:02
Mickej: ej ludziska to może obciachowe pytanie jest ale jak się zamienia jakąś liczbę na kąt

np tak
jak w tym podpunkcie b)
√7 na jakiś tam kąt
12 maj 17:04
Tomek: masz na maturze tablice i kalkulator
obliczasz kalkulatorem ile to jest pierwiastek z 7
sprawdzasz w tablicach najblizsza mozliwosc
Piszesz w przyblizeniu wynik
12 maj 17:07
Tomek: no i to oczywiscie nie byl sam
√7
tylko
tgα=
√7
12 maj 17:09
Mickej: faktycznie dzisiaj to już chyba sie stresuje że tego nie wiem

ładny ze mnie down
12 maj 17:09
Mickej: musze iść zagrać w CS nie ma bata
12 maj 17:09
bigduck: Tak jest

w CS'ie pouczysz się kątów (strzału i skoków) i jutrzejsza trygonometria,
planimetria i stereometria rozwiązana
12 maj 17:11
M.: ja probowalam zajac sie wszystkim czym moglam ale nie potrafie przestac myslec o tym co umiem a
czego nie....
12 maj 17:12
Tomek: Wy to sie chociaz wyspicie

Ja przez roboty drogowe (wylaczenie duzej liczby autobusow z obiegu)
Musze wstac o 4:30

zeby zdarzyc na maturke ^^
12 maj 17:13
bigduck: To dobrze, że pamiętasz to co umiesz

gorzej jakbyś nie pamiętała tego co umiesz a pamiętała
to czego nie umiesz
12 maj 17:14
M.: ale ta mysl za mna chodzi od wczoraj a przeciez sie juz nie naucze

no wlasnie to jest najgorsze ze nie moge sie pozbyc z umyslu tego :bryl nie umiem wcale



i
mam nadzieje ze bedzie 1 zadanie
12 maj 17:17
Tomek: Ja najbardziej sie boje ze dotre zmeczony na mature i oczywistych rzeczy nie bede zauwazal
12 maj 17:19
M.: Tomek a moze sprobuj zatyczek do uszu tylko zebys budzik uslyszal... albo wystaw znak :godz22
cisza nocna jutro mam mature
12 maj 17:21
M.: ej a jak wyglada czworoscian?
12 maj 17:23
Tomek: nie chodzi o to

Przez stres wiem ze nie usne przed 1.00 na bank ^^ tak to juz mam
12 maj 17:23
M.: najwazniejsze to rano zjesc chociazby kanapke

po kanapce sie inaczej mysli niz jak sie jej
nie zje
12 maj 17:26
M.: i jeszcze jedno jak rozpoznac ciag geometryczny od arytmetycznego w zadaniu?
12 maj 17:27
Mickej: mi się zawsze lać chce na egzaminach

a jakiś pajac wszedł mi na serwer nonsteamowiec i se dał
aima i myśli że swieci
12 maj 17:33
Tomo: zadania na maturze na ciagi geo i arytmetyczny zawsze sprowadzaja sie do obliczenia zaleznosci
geo : b2= ac
aryt: b= a+c/2
Ciag arytmetyczny ma roznice ktora sie nie zmienia.
A ciag geometryczny iloczyn
12 maj 17:35
M.: Mickej to pewnie ze stresu
12 maj 17:35
♊:

czworościan to stożek o podstawie trójkąta.
Jeżeli jest foremny to ma wszystkie ściany z trojkątów równobocznych ;
P
12 maj 17:37
Tomek: Mickej gdyby nie ten problem to bym wypil sobie z 3 redbulle i do przodu

ale tak bym latal co
chwile do wc
12 maj 17:39
12 maj 18:28
Squall: 
dobre to, ale stare troche
12 maj 18:29
Mickej: napisał bym coś innego ale samo sprośne disco polo słucham
12 maj 18:32
Hania =): podziwiam za odwage zdawania matury z matmy
12 maj 18:40
Mickej: ci co zdają tak naprawdę nie wiedzą że nic nie umieją a chce podkreślić że ci co udzielają się
w tym poście zdają rozszerzoną
12 maj 18:41
Hania =): rozszerzona?!

mnie czeka obowiązkowa podstawowa za dwa lata i nie wiem jak mam zamiar ja
zdać a co dopiero rozszerzenie...


respect
12 maj 18:47
Tomek: I wlasnie przez to ze mature bedzie obowiazkowa licze na latwa maturke w tym roku

CKE nie bedzie chcialo siac paniki (tak mysle)
12 maj 18:48
Hania =): Hehee

to zycze powodzenia .!

i połamania długopisów.

12 maj 18:51
Mickej: Rozszerzona zawsze będzie "trudna"
12 maj 18:51
Wiola: Hehe a ja liczę iż za rok jako po raz pierwszy będzie łatwa

Bo ją będę pisać

12 maj 18:56
Tomek: Wiesz Wiola mozliwe ze ja tez bede pisal

Okaze sie jutro ^^
12 maj 18:56
Wiola: Heheh bądźmy dobrej myśli

i życzę powodzenia

Oj jakiś taki mój pechowy rocznik


Podziękujmy Giertychowi
12 maj 19:01
Mały: matura z pola wcale nie była trudna xd i nie było potopu jak powiedział giertych

XD
12 maj 19:05
12 maj 19:08
kasia: Powierzchnia boczną stożka jest wycinek koła o kącie alfa i promieniu l=9cm. wyznacz kąt alfa
wiedzac ze podstawa stozka jest kolo o polu rownym 36pi cm kwadratowych.
12 maj 19:09
Wiola: Jaką miarę ma kąt nachylenia przekątnej sześcianu do podstawy
12 maj 19:11
maturzysta: Na piwo marsz

xD
12 maj 19:58
imię lub nick: ja już wypiłem
12 maj 19:58
Marlenka: Tak tu sobie poczytalam wasze wpisy hehe ....To wy juz macie wszystko w jednym paluszku

Nie
powinniscie sie niczego obawiac
12 maj 20:08
Marlenka: Piwa jutro pije


I wszystkie ksiazki usuwam z oczu z Matematyki
12 maj 20:10
imię lub nick: a po jutrze fizyka. kto pisze fizykę?
12 maj 20:13
tim: Ja

ale za cztery lata
12 maj 20:14
Krzysiek: trzeba jutro rozpykać na drobne kawałeczki
12 maj 20:15
Krzysiek: fizyke pisze np ja
12 maj 20:15
12 maj 20:16
tim: Zgadzam się z tobą, czas goni

Ale wiesz, u mnie [narazie] z fizyką porażka
12 maj 20:17
Maturzysta ;]:
Do ♊:
czworościan nie jest stożkiem tylko ostrosłupem którego wszystkie ściany to trójkąty
równoboczne jezeli chodzi o ścisłość

pozdro maturzysci xD jutro jazda z rozszerzeniem ahaha

bedzie wesoło
12 maj 20:20
imię lub nick: nie miałeś czasem 6 z fizyki?
12 maj 20:20
Koczer: jak Wasze samopoczucie przed matematyka? Ja sam nie wiem co myśleć o tym... Ale nadzieję trzeba
mieć...
12 maj 20:22
TYol: Nie bedzie wesolo

juz czuje w kosciach jaka to bedzie porazka na calej linii
12 maj 20:22
Maturzysta ;]:
wiesz co, z roku na rok jest obniżany poziom matur z matmy, dlatego żeby matura obowiązkowa w
przyszłym roku była łatwa, wiec mysle ze nie ma sie czego obawiac, bedzie lajcik
12 maj 20:24
Czarny jeż: Widziałem , że pisaliście coś o browarach to wpadłem

Tutaj taka mała podpowiedż

Carlsberg
daje 100% zdawalność − eksperymentalnie sprawdzona na mnie i na kilku innych kolegach przed
dotychczsownymi maturami i egzaminami na prawko

Odkrył to kiedys taki nasz szaman

Ale
przed fizyką czuje , ze jeden mi nie pomoże... Ktoś tez pisze rozszerzoną ?
12 maj 20:24
Tomek: lajcik moze byc na zaliczenie. Ale jak komus zalezy na wyniku zawsze sie trafia 2−3 zadania
ciezkie .
12 maj 20:25
Marlenka: trzeba podejść na luzie

Jak nam coś nie pójdzie to świat się nie zawali

12 maj 20:25
Tomek: A co do browarow

Jak mi dobrze pojdzie to kilka skrzynek desperadosa ze znajomymi pojdzie ^^
12 maj 20:26
Maturzysta ;]:
racja
12 maj 20:26
imię lub nick: a jak źle to jeszcze więcej
12 maj 20:27
uzio: mat i fiza rozsz
12 maj 20:35
chudy_filo: Tak wiec jutro nasz dzień. Mam nadzieje, że nie będzie trudniejsza od tych z 2008 i 2007r.
Ogólnie jest to ostatnia nieobowiązkowa matura z matmy wiec istnieje duże prawdopodobieństwo,
że będzie łatwa. Chociaż możemy służyć jako "króliki doświadczalne" i zawala nam trudną po to
żeby zmobilizować przyszłe roczniki. Niech moc ułamków, pierwiastków, potęg itp. będzie nam
towarzyszyła w jutrzejszym dniu.
12 maj 20:36
12 maj 20:43
oko: nudzicie
12 maj 20:46
imię lub nick: oko nudzisz...
12 maj 20:47
uzio: idę spać...
w końcu moja pani profesor od fizyki mówiła: "fizyk jest leniwy"
miała na myśli że dużo myśli a mało równań zapisuje (nie robi śmietnika na arkuszu)
problem jest w tym że często interpretuję tę myśl trochę inaczej
12 maj 20:49
Mickej: kurwa ale sie zabujałem kumpel podjechał po mnie swoim włoskim zielonkawym cupe(malacz w
skrócie) no i pojechaliśmy po cyrkle i spotkalem kumpla i ide spac
12 maj 20:49
Krzysiek2: Jedno jest pewne, jutrzejszego wieczora będę pił jak smok niezależnie od wyniku
12 maj 20:50
uzio: ja mam stuningowany cyrkiel. rysuje koła długopisem
12 maj 20:50
12 maj 20:51
Marlenka: hahaha szukanie po necie wszelich przeciekow
12 maj 20:52
Tomek: Ja bym chetnie przytulil z 3−4 zadanka prawdziwego przecieku
12 maj 20:55
♊: hahaha ! jak ja bym mial płacić 2,44 za każdą kolejną kartke to bym srajtaśmę ze sobą wziął !
12 maj 20:58
Tomek: Ja bym zaplacil chetnie za wiecej brudnopisu :}
12 maj 20:59
Red: imię lub nick : co prawda mieliśmy sobie darować zadania, ale odp. to "Obaj mieli po 260
znajomych"

.
12 maj 20:59
Mickej: to ja dam kolejne z przecieku
Jachu jest od 6−ciu lat w więzieniu za napad z morderstwem. Uzyskane w czasie napadu środki,
tj. 90 000 zł ukrył w mieszkaniu swojej dziewczyny. Każdego miesiąca dziewczyna podciąga 450
zł. Ile pieniędzy zostanie Jachowi po wyjściu z więzienia?
Pytanie dodatkowe: ile lat dostanie Jacho, jeśli po powrocie na wolność zabije te suke?
12 maj 21:00
Tomek: zle red

jeden ma 260 a drugi ma 130
12 maj 21:00
Tomek: Mickey to trzeba na prawdopodobienstwo rozpisac
A− zabije ja
B− nie zabije
C− zabije ale go nie zlapia
12 maj 21:02
imię lub nick: wyjdzie warunkowo
12 maj 21:03
♊: Tomek − źle.
W zadaniu jest ile dostanie lat, jeśli ją zabije. Więc robisz tylko przypadek A.
Jeżeli byś zrobił tak, jak byś chciał zrobić to byś miał nie zaliczone zadanie.
12 maj 21:04
Tomek: Racja

// Moze jutro mi sie takie trafi musze lepiej czytac tresc
12 maj 21:05
imię lub nick: kto się podszywa? ? ? pode mnie?!?!?!
12 maj 21:07
Mickej: ej boże jak wy chcecie zdać ta panna jest blądynką to bylo podchwytliwe zadanie przecież ona
jest za tempa żeby to wydać
12 maj 21:08
Tomek: Wyda na waciki
12 maj 21:10
Mickej: albo tik taki bo się odchudza
12 maj 21:11
imię lub nick: dobrej nocy...
12 maj 21:14
Red: Tomek : Aj racja, rozważałem sytuację, gdy będa mieli tyle samo znajomych
12 maj 21:20
kfasimodo: dobra, roztrzaskamy jutro ten egzamin i tyle ;−)
wchodzimy na pełnej k... i zmiatamy to z powierzchni ziemi. nie zostanie kamień na kamieniu.
pełna rozpusta

powodzenia
napiszcie jutro jak komu poszło
12 maj 21:33
Zoraj: Dla relaksu chyba pogram sobie w kropki...
12 maj 21:34
radek: powodzenia wszystkim jeszcze raz trzymam za was kciuki, a wy macie za mnie trzymac!
12 maj 21:34
Tomek: Jutro to wszyscy pijani beda

wiec nie wiem czy dadza rade napisac jak im poszlo ^^
12 maj 21:35
rexmix: jestem zalamany ta matura w ch00j
12 maj 21:39
rexmix: przesiedzialem 3 lata w humanistycznej klasie nic sie nie uczylem chodzilem moze z 6−7h na
korki i pisze matme, niby podst ale ja kur nic nie umiem
12 maj 21:40
Tomek: Podstawa to banal

dasz sobie rade. Ja w mojej szkole mialem matematyke na poziomie
podstawowki wiec do roz sam sie musialem uczyc
12 maj 21:41
xyhoo23: Cholernie sie boje
12 maj 21:43
rexmix: ja tez sie boje na maxa...banalna moze i tak ale wiesz jak ja nic nie umiem mozna powiedziec z
liceum bo mialem nauczyciela ktory nie przykladal uwagi czy cos umiemy bo tylko ja zdaje z
klasy matme...
12 maj 21:51
Mickej: ja napisze jak poszło

po po jutrze
12 maj 21:54
rexmix: ja napisze jutro zaplakany

ahha
12 maj 21:55
Yooo: Chyba ze smiechu ze taka latwa byla
12 maj 21:56
xyhoo23: dzisiaj mialem ustna z polaka i mialem 20\20 ale jutro... dzien sadu, 38 % z probnej mowi samo
za siebie ;\ oddalbym 14 pkt byle by miec juz matme za soba − zdana ofkoz echh
12 maj 21:57
rexmix: ja to samo, polski tez strach troche 6 dni kucia, ominie mnie kortowiada w olsztynie, a idz pan
w ch00j z tymi maturami to jest smiech kto je wymyslil to na glebe i okopac
12 maj 21:58
Mickej: wiecie co wam powiem

Od zawsze sobie mówiłem że 50 procent wyniku to pozytywne podejście drugie 50 % to dobra sciema
więc mamy już 100

ale tak na poważnie to stres niczego nie zmieni może tylko pogorszyć wynik
więc teraz jak sie to u mnie mówi "pierdol to"

i najwyżej walnij se bronksa
12 maj 21:59
xyhoo23: a slyszeliscie to: "Twoja stara nie wie gdzie jest dowolny klawisz"

− troche
rozluznienia co nie ^
12 maj 22:00
rexmix: kur @!#!@#!@(!)@$ ja mialem rozkmine zeby miec sluchawke w uchu ale nie zdazylem zahodowac
wlosow

hahaha zart

12 maj 22:02
Darek: zad: oblicz prawdopodobienstwo ze dostaniesz 100 %

rozwiazanie:
2 mozliwosci: tak, nie
wiec albo tak albo nie

wiec masz 50% ze dostaniesz 100%
nastepne 50% idzie na to ze dostaniesz mniej niz 100%
zastanowmy sie, jesli na 100% poszlo 50% naszej szansy to jaka szansa jest na 98%?
25

nastepnie−−> 12,5% na 96; 6,75 na 94; 3,4 na 92%; 1,7 na 90
wiec w sumei szansa ze spadniemy ponizej 90 jest mniejsza niz 1%

cza podejsc pozytywnie
12 maj 22:03
Mickej: Twoja stara ma taką dupę że jej żal nie ściska
12 maj 22:03
PREZYDENT: Jutrzejsza matura z matematyki zostaje odwołana!
12 maj 22:09
Mickej: A Kaczor to jest ciota

12 maj 22:09
Marycha: Ja sobie pluje,że nie zdaje matematyki. Od pierwszej kl. się szykowałam do niej, aż w końcu
obleciał mnie strach i wybrałam chemie. Jeszcze trzy egzaminy i wolne do połowy czerwca.
12 maj 22:10
xyhoo23: a tak szczerze jak oceniacie swoje szanse, ja nie wiecej niz 40%, co jak co ale biologia i
historia z tego co wiem byly cholernie trudne − miejmy nadzieje ze to nie przedsmak jutra
12 maj 22:17
Fifi: Wszystkim maturzystom zycze jutro powodzenia

nie dziekowac
12 maj 22:19
Zoraj: E tam, to subiektywne opinie. Matematyka była, jest i musi być prosta dla każdego kto się
przygotował (czyli każdego maturzysty z tego forum

)
12 maj 22:20
rexmix: ja aby 30% bylo. i wtedy odetchne z ulga
12 maj 22:20
rexmix: co jak co Zoraj ale ja sie nie nie uczylem :s
12 maj 22:22
Tomek: rexmix na mature podstawowa (zeby zaliczyc) wystarczy ci ze bedziesz przepisywal wzory z tablic
i obliczal schematycznie z danych juz podanych na tacy.
12 maj 22:23
Zoraj: Łap punkty tam gdzie się da, nawet jak nie rozwiążesz żadnego zadania to wystarczy że trochę
procent ci wpadnie za parę poprawnych obliczeń czy też dobry rysunek
12 maj 22:27
12 maj 22:29
radek: robimy konkurs? kto ostatni z maturzystow napisze posta do godziny 4.00

moze byc paru
zwyciezcow
12 maj 22:47
Tomek: Ja napisze o 4 bo o tej wstaje
12 maj 22:55
kharlamov: ja napisze o 22.59 i jak na razie wygrywam
12 maj 22:59
Cinek: A jakie nagrody?
12 maj 22:59
xyhoo23: ha

same kozaki widze

Chcecie udowodnic ze jestescie twardzi ? Nie bierzcie jutro
kalkulatora
12 maj 23:05
?: Wie ktoś może którego dokładnie jest ustna matura z matematyki

23 maja
12 maj 23:10
♊: kalkulator mi sie przydal − potrzebne mi bylo dodawanie i odejmowanie
12 maj 23:14
♊: @? starą maturę jeszcze można poprawiać !?
12 maj 23:15
Ssss: hej będzie ktoś na bierząco tutaj robił zadania w czasie jutrzejszej matury, tak żeby w razie
czego można było skorzystać na maturze

?
12 maj 23:19
♊: Ssss − tak, może ktoś będzie robił, ale nie te z jutrzejszej matury . . .
Nie pomagamy rozwiązywać testów. Możemy pomóc w przygotowaniu do nich . . .
12 maj 23:28
Michał : wygrywam
12 maj 23:37
Tomek: Juz nie
12 maj 23:38
Tomek: Jeszcze powtorze sobie rownania i nierownosci z wartoscia bezwzgledna oraz Vektory i ide spaciu
12 maj 23:40
BigMax: No to jutro lecimy w bój. Co Wam napisze to napisze, ale to wg mnie jest najlepsze Polskie
forum matematyczne. Normalnie prędkość pisania odpowiedzi do zadań jest taka jakby ktoś
podzielił ludzi na dyżury..Powodzenia wszystkim
12 maj 23:44
Eta:
P o w o d z e n i a
M a t u r z y ś c i ! !
12 maj 23:52
12 maj 23:55
Damian: wygrywam

Dobranoc wszystkim

POWODZENIA
Mam nadzieje ze napisze na te 65%...
To do zobaczenia po maturze
12 maj 23:58
Ashleyy: za 9 godzin matura... mam nadzieje, że trudna nie będzie i wszystkim dobrze pójdzie

echhh...musze dostać się na architekturę

jedyny kierunek, który naprawdę mi się podoba...
no to powodzenia! ja zaglądam jeszcze w statystykę!
12 maj 23:59
Tomek: Wygrywam
13 maj 00:02
zi0n: 3:01

co wygrałem?
13 maj 03:02
Tomek: moze nagroda pocieszenia za 29min przekroczenie limitu?
13 maj 04:30
chudy_filo: Za 3 godziny będziemy wiedzieć na czym stoimy. Myślę, że damy sobie rade. Powodzenia
wszystkim.
13 maj 06:05
takitam: ja nie dam rady z kombinatoryką ale huk i tak idę

powodzenia. niech was oświeci na maturze
jeśli jeszcze nie oświeciło
13 maj 07:00
rexmix: :((
13 maj 07:06
Darek: pojdzmy tam i pokazmy na co nas stac
13 maj 07:59
tim: Bójcie się
13 maj 08:30
♊: Jak pójdło ?
13 maj 10:06
rexmix: ja mam matme w plecy
13 maj 11:29
♊: zaspałeś ?
13 maj 11:30
zi0n: nie zdam. zdecydowanie z malo czasu. zeby zdac trzeba miec 1/3 dobrze, a 1/3 to wogole
napisalem, a juz wiem ze mam bledy.
13 maj 11:46
rexmix: ja to samo jak poprzednik i ch00j
13 maj 11:56
rexmix: kurwaaaaaaaaaaaaaaaaa
13 maj 12:09
Tomek: ehhh roz trudna

//
Zadanie z stosunkiem promieni, nie do przejscia jak dla mnie .
Bedzie niski wynik
13 maj 12:28
Krzysiek: nie była trudna aż tak bardzo

no ale niektóre zadanka mogły nastręczyc nieco kłopotu.. a to z
promieniami to zrobilem tak ze byly dwa kwadraty jeden o boku R a drugi r.
i trzeba bylo policzyc przekatna duzego kwadratu i przyrownac do R
√2(to tez dlugosc
przekatnej). no i stad elegancko wychodzilo
13 maj 12:42
Krzysiek: moze bedzie z 80 procent.. ech
13 maj 12:42
takitam: te z promieniami to mi wyszło pomimo jednego złego równania (chyba)
13 maj 12:49
Zoraj: Promienie były na pierwszy rzut oka trudne, pomyliłem się tam chyba z 10 razy ale w końcu po
prawie pół godziny wyszło mi dobrze
13 maj 13:26
uzio: banalna 85−95...
jak na gościa z Białegostoku to jestem spoko
13 maj 15:34
Mickej: Nicha niach

wszystkie jak złoto no matura marzenie

mogą być drobne błędy w zapisie ale tak
no to normalnie złoto
13 maj 16:17