matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geom.
kasia:
suma dwóch kątów trójkąta jest równa trzeciemu kątowi.wykaż,że jest to trójkąt prostokątny...
24 paź 14:38
aniabb:
α+β=γ α+β+γ=108° γ+γ=180° 2γ=180° γ=90° prostokątny
24 paź 14:41
kasia:
dziękuję ślicznie
24 paź 14:42