matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wymier
yyyyyyyy:
2
x
− 16
√
2
>0
23 paź 22:58
Beti:
16
√
2
= 2
4
*2
1/2
= 2
9/2
2
x
> 16
√
2
2
x
> 2
9/2
9
x >
2
23 paź 23:00
Ajtek:
16
√
2
=
√
512
=
√
2
9
=2
9/2
23 paź 23:00