matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
miska:
|4+3|x+2||≤4
23 paź 21:41
miska:
proszę o pomoc
23 paź 21:45
Eta:
4+3|x+2|≤ 4 i 4+3|x+2|≥ −4 3|x+2|≤0 i 3|x+2| ≥ −8⇒ x€R x+2=0 i x€R x= −2
23 paź 21:50
miska:
a | 2+3|x=2|| wieksze od 2
23 paź 21:56