zapisz w postaci sumy algebraicznej
misia: Zapisz w postaci sumy algebraicznej
(x=2)2 (x2−2x+4)=
(x+2)(x2+4)(x−2)=
(x+2)(x4+4x2 +16)(x−2)=
23 paź 20:17
ICSP: a) (x+2)(x2 − 2x + 4)(x+2) = (x3 + 8)(x+2) = x4 + 2x3 + 8x + 16
pozostałe w identyczny sposób.
23 paź 20:18
ula: zapisz w postaci sumy algebraicznej:
3−(2√3+1) do kwadratu+2√3(√3−1)(2+√3)=
3 lis 23:05
suchy: zapisz w postaci sum algeraicznych
(x + 2)2 (x2 − 2x + 4)
25 lis 18:23
Kaja: (x2+4x+4)(x2−2x+4)=x4−2x3+4x2+4x3−8x2+16x+4x2−8x+16=x4+2x3+8x+16
25 lis 18:25
patryk: (2a+b)c−(2ac−bc+1)
30 lis 01:40
eliza: (2x−4xy) : 2
4 gru 21:47
Wiadi: −2a*(4ia)
7 gru 21:28
karola: hie hie
11 gru 17:03
karola:

oblicz pole
11 gru 17:04
fffgf: 2x{2}(x−5) − 3x(x2−3x+5)
11 gru 19:46
moooon: (m2−2k2
25 gru 18:40
5-latek: m
2−2k
2=(m−
√2k)(m+
√2k) jesli chodzi o to
No chyba z e autor z postu padl z przemeczenia bo nie dokonczyl zadania
25 gru 18:50