matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż że log
evitte:
wykaż że log
6
2
2 +log
6
2
3 +2log
6
2 * log
6
3 =1 ?
23 paź 19:59
ICSP:
przeciez masz tutaj wzór skróconego mnożenia : a
2
+ b
2
+ 2a * b = a
2
+ 2ab + b
2
= (a+b)
2
23 paź 20:01