matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
beata:
1−3
n
proszę o pomoc. Oblicz piąty wyraz ciągu a
n
=
2
23 paź 19:39
zombi:
1−3
5
a
5
=
=...
2
23 paź 19:40
beata:
wielkie dzęki właśnie tak mam, tylko chciałam się upewnić i wynik a
5
=−121
23 paź 19:51
ICSP:
23 paź 19:52