matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Błąd pomiaru
Mariusz:
t
1
=56,9 t
2
=57 t
3
=57,1 t
ś
rednie=57 Jak obliczyć błąd tego pomiaru
23 paź 19:23
kuba1147:
A o jaki błąd pomiaru Ci chodzi...względny czy bezwzględny?
23 paź 19:51