matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
add:
√
(x−4)
2
=1 rozwiąż równanie
23 paź 17:24
aniabb:
x=5 lub x=3
23 paź 17:26
Ajtek:
√
(a)
2
=|a|
√
(x−4)
2
=1 |x−4|=1 Dalej sobie poradzisz.
23 paź 17:26
add:
no racja, dziękuję !
23 paź 17:27