Suma dwóch liczb jest równa 35.Różnica 60% większej liczby i 120% mniejszej licz
Alicja: Suma dwóch liczb jest równa 35.Różnica 60% większej liczby i 120% mniejszej liczby jest równa
3.Wyznacz te liczby
23 paź 14:33
Ajtek:
x,y, dwie liczby i x>y:
x+y=35
0,6x−1,2=3
23 paź 14:35
ICSP: hi hi hi
Ajtek zgubił y
23 paź 14:37
Piotr:
25 i 10
23 paź 14:37
Ajtek:
x+y=35
0,6x−1,2y=3
Może być
23 paź 14:38
Ajtek:
Cześć
Piotr
23 paź 14:38
Piotr:
Cześć
Ajtek ,
ICSP
23 paź 14:39
ICSP: Witaj
Piotrze
23 paź 14:49