matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ
BET:
375st.F=?st.C
23 paź 14:31
aniabb:
http://kalkulator.jednostek.pl/temperatury
23 paź 14:32
Ajtek:
A tutaj masz wzorek do przeliczania
http://pl.wikipedia.org/wiki/Skala_Fahrenheita
23 paź 14:39
pigor:
... , lub ze wzoru : C= (F−32)*
5
9
= (375−32)*
5
9
= 343*5:9= ...
23 paź 14:40
Ile kosztuje malowanie pokoju::
https://kalkulatormalowania.pl/
9 sty 19:52