matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z wyjaśnieniem xD
sweetgirl :
(6
−2
)
5
* 6
8
22 paź 20:46
krystek:
6
−10+8
=
22 paź 20:48
Piotr:
1
6
−2*5
*6
8
= 6
−10+8
= 6
−2
=
36
22 paź 20:48
sweetgirl :
ma wyjść
1
3
22 paź 20:58
Krzysiek :
1
Nie ten przyklad podales zeby bylo
3
23 paź 01:25